Supporter van talent

Meld je aan voor de nieuwsbrief


'Lisse Actief' is hét sport en beweeg platform van Lisse. Het sport- en beweeg aanbod voor jong en oud zal overzichtelijk weergegeven worden op deze site. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die bij jou past? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Doe mee met de Sportinstuif van 2 maart! Schrijf je snel in via de site! Sportinstuif 2023

Hoe werkt Lisse Actief?

Klaar voor de start…..af!

 

Aanbieders: Iedereen die een activiteit aanbiedt op het gebied van sport, bewegen, gezondheid, vitaliteit kan die activiteit plaatsen op deze website. Registreer je eerst als aanbieder; vervolgens is het mogelijk om het aanbod op de site te beschrijven.

Deelnemers: Bezoekers kunnen via de button 'bekijk activiteiten' zien welke activiteiten er worden aangeboden. Via de handige filter kun je gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past. Ga op ontdekkingstocht en er zal vast een leuke activiteit tussen staan. Gevonden? Schrijf je dan snel in

Nieuws

Benieuwd wat het Team Buurtsportcoaches Lisse nog meer doet?

Lees hier onze factsheet!

 

 

LOS (na schooltijd)!

Heb jij ook de hele dag achter je laptop gezeten voor schoolwerk? Heb je zin om echt even LOS te gaan! Kom dan naar de nieuwe activiteit van de Buurtsportcoaches. Op woensdag (14:00u) en vrijdag (15:30u) middag kan je weer komen sporten op het veld naast Sportcentrum De Waterkanten. Schrijf je wel even in, wees er snel bij want er zijn maar beperkt plekjes beschikbaar!

Schrijf je in via Aanbod  

 

Team Buurtsportcoaches stelt zich aan u voor.

Wie zijn de buurtsportcoaches? Maak kennis met ons via het filmpje hieronder. Heb je vragen of wil je verder contact, laat dan een berichtje achter in het contactformulier.