Hoofdcontent

Sjors Sportief & Creatief en Max Vitaal boekjes komen eraan!

Zet je activiteiten online voor 3 juni
Sjors en Max

Goedemiddag aanbieder uit Lisse,

De start van de zonnige periode komt er weer aan, zo ook de voorbereidingen van het (hoogstwaarschijnlijk bekende) boekje 'Sjors Sportief & Creatief'. Een boekje die de afgelopen 4 jaar, jaarlijks is vormgegeven door het team Lisse Actief in samenwerking met de Lissese verenigingen voor de jeugd. Hierin staat het activiteitenaanbod op het gebied van sport, spel, bewegen, creativiteit en cultuur in Lisse. Dit aanbod is gebundeld en wordt uitgedeeld op alle basisscholen van Lisse aan het begin van het nieuwe school- en verenigingsjaar. 

 

Uitbreiding Max Vitaal
Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de samenwerking met Sportstimulering, de organisatie die achter het 'Sjors Sportief & Creatief' boekje zit; met 'Max Vitaal'; een boekje speciaal voor de doelgroep 55+ in Lisse. Naar aanleiding van de Verenigingsavond in november 2023 kwam o.a. naar voren dat de wens er is om naast het bundelen van de activiteiten voor jeugd, ook de activiteiten voor volwassenen/senioren te bundelen. Onze website - www.lisseactief.nl - heeft meerdere leeftijdsgroepen gekregen en wij gaan voor het verenigingsjaar 2024/2025 ook een boekje laten drukken voor de leeftijdscategorie 55+.

 

Activiteiten aanmelden
Om de boekjes 'Sjors Sportief & Creatief' & 'Max Vitaal' te kunnen vullen hebben wij jullie hard nodig! Mijn vraag is of u (of degene binnen uw vereniging die dit onderdeel oppakt) zowel de incidentele als structurele activiteiten voor 3 juni aanmeldt op onze website - www.lisseactief.nl - door middel van onderstaand (of in de bijlage toegevoegd) stappenplan te volgen. Het geeft uw vereniging een mooie gelegenheid om meer leden te werven, meer vrijwilligers te werven, meer naamsbekendheid te creëren en alle inwoners te laten zien wat er in Lisse zoal te doen is! Het is fijn wanneer kinderen en/of volwassenen een speciale aanbieding krijgen wanneer ze zich aanmelden via de website, zoals proeflessen of beperkte kosten voor een x aantal keer meedoen. Dit is geen vereiste, maar het is een prettige manier van 'ontdekken welke activiteit echt bij de persoon past' en daardoor is het laagdrempelig om aan de activiteit mee te doen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk activiteiten te vermelden in het boekje en op de website. Om meegenomen te worden in de boekjes moet het aanbod voor 3 juni online staan. 

 

Ondersteuning
Wij van team Lisse Actief ondersteunen u graag! We realiseren ons dat het nog even tijd kost om dit te organiseren, maar ervaring leert dat het online plaatsen van de informatie vooruitgeschoven wordt en soms vergeten, dat zou zonde zijn. Het is een mooie gelegenheid waar wij elk jaar veel enthousiaste reacties op krijgen van de deelnemende verenigingen, scholen en kinderen en hopelijk dit jaar ook van volwassenen en senioren.

 

Het team Lisse Actief kijkt uit naar de vele aanmeldingen online, alvast enorm bedankt!